Tiina Houni

Tiina Hounista Thomas Suomen uusi vahvistus

”Kyky tulla toimeen toistemme kanssa erilaisissa tilanteissa johtaa poikkeuksetta menestykseen. Kyky kuunnella ja olla aidosti kiinnostunut toisista ihmisistä voivat olla johtamisessa tärkeämpiä tekijöitä kuin henkilön saavuttamat tutkinnot”, kertoo Tiina Houni, Thomas Suomen uusi konsultti ja valmentaja.

Tiinalla on takanaan jo useampi kuukausi Thomas Suomen tiimissä ja hän on päässyt hyvään vauhtiin uudessa työssään.

”Meillä Thomasilla puhaltavat uudet tuulet ja olen enemmän kuin innoissani kaikesta tarjonnasta, joissa voin jo nyt, mutta jatkossa entistä monipuolisemmin tukea liiketoiminnan johtamista, esihenkilötyötä, henkilöstön kehittämistä ja rekrytointiprosessia.” 

”Tunneälykkyys on päivän sana ja siitä puhutaan paljon eri yhteyksissä. Se on yksi keskeisin tekijä menestyneiden liiketoimintojen taustalla. Me tarvitsemme tunnejäljen syntymistä, myös johtamisessa, jolloin isossa kuvassa yhteistyötaidot entisestään vahvistuvat. Kannustava tunnejälki sitouttaa ja saa porukan loistamaan – sitä tarvitaan tämän päivän muutosvauhdissa enemmän kuin koskaan”, jatkaa Tiina.

Thomasilla on tunneälyn mittaamista varten ihan oma testinsä, joka on nimeltään TEIQue. Sen avulla mitataan tieteellisin menetelmin tunnetaidollista osaamista työssä. Voit lukea siitä ja muista Thomasin menetelmistä lisää verkkosivuiltamme ja varata itsellesi tai kollegallesi paikan koulutuksiimme

Kaikki blogikirjoitukset