Thomas Suomi kasvaa ja kehittyy Hanna Haapasen ohjauksessa

Kehittäminen ja asioiden eteenpäin vieminen on Hanna Haapaselle työelämän suola. Kehittämistä ja eteenpäin viemistä Haapanen onkin reilun vuoden aikana päässyt tekemään, kun Thomas Suomen toimintaa lähdettiin uudistamaan ja tuomaan tälle vuosikymmenelle.

Thomas Suomi on Haapasen ohjaksissa siirtänyt kaikki koulutuksensa verkkoon etäkoulutuksiksi, uusinut verkkosivunsa, liittynyt yrityksenä LinkedIniin, jalkauttanut kykytesti GIA:n suomenkielisen version Suomen markkinoille ja aloittanut määrätietoisen tunnettuuden rakentamisen.

Amiko Groupiin kuuluva Amiko Analysis tarjoaa Thomas Internationalin palvelutuotteet Suomessa. Amikon blogissa on luettavissa laajempi artikkeli Hanna Haapasesta ja Thomas Suomesta!

Thomas Suomi laajenee tulevaisuudessa henkilöarviointien tuottajasta valmennusorganisaatioksi

Hanna Haapanen on toiminut yrityksen liiketoimintayksikön johtajana vuoden 2021 tammikuusta. Thomasin palvelutuotteet olivat Haapaselle tuttuja aiemmasta työelämästä. Hän kuvailee, että oma työelämä oli tienristeyksessä ja hänellä oli halu vaihtaa vielä muualle, kun ison yrityksen palkkalistoilla oli mennyt parikymmentä vuotta, viimeisimpänä toimenkuvana hotellin johtotehtävissä.

– Olen nauttinut Amikon toiminnan ketteryydestä ja työkulttuurista. Meillä kaikki auttavat toisiaan onnistumaan.

Tulevien vuosien aikana Thomas Suomen palveluja halutaan laajentaa kehittämään työelämää vielä henkilöarviointeja ja niihin liittyviä koulutuksia monipuolisemmin palveluin. Haapanen näkee isoja mahdollisuuksia valmentamisessa ja johtoryhmien sparraamisessa. Kun ihmiset ymmärtävät omaa ja muiden toimintaa työyhteisössä paremmin, on yhteistyö aina tuloksellisempaa.

– Meillä on selvä kilpailuetu muihin työyhteisöjä valmentaviin taloihin, että toimintamme vankka tukijalka on kaiken perustuminen perusteelliseen tutkittuun tietoon.

Helmikuussa 2022 Thomas julkaisi kaksi työnhakuilmoitusta, jossa yritykseen etsitään kahta yrittäjäpohjaista myyntihenkistä konsulttia.

– Seniorikonsulttimme ovat siirtymässä työelämästä eläkkeelle, ja olettavaa on, että tulemme tarvitsemaan jatkossa lisää tekijöitä, Haapanen vinkkaa ja kehottaa seuraamaan Thomasia esimerkiksi LinkedInissä, jotta Thomas Suomen uudet kuulumiset tavoittavat sinut varmasti.

Tutustu Thomas Suomen LinkedIn-sivuun!

Amiko Analysis ja Thomas Suomi

Thomas-palvelutuotteet tukevat liiketoiminnan johtamista, esihenkilötyötä, henkilöstön kehittämistä ja rekrytointeja. Amiko Analysis tarjoaa Thomas Internationalin palvelutuotteet Suomessa.

Vuonna 1981 perustettu Thomas International on psykometristen analyysien ja testien tunnetuimpia toimittajia maailmalla. Tuotteidemme avulla kehität henkilöstöäsi parempiin tuloksiin ja rekrytoit sekä pidät oikeat ihmiset yrityksessäsi. Amiko Analysis on osa kotimaista Amiko Groupia. Thomas International tukee päätöksiä yli 32 000 yrityksessä ympäri maailmaa, 59 kielellä ja 60 maassa.

Kaikki blogikirjoitukset