Thomas Suomi kasvaa – Etsimme tiimiimme kahta uutta yrittäjäpohjaista myyntihenkistä konsulttia

Thomas International on yksi maailman johtavista henkilöarvioinnin palveluja tuottavista yrityksistä. Suomessa toimintaa on ollut vuodesta 1987 lähtien ja palvelujen jakelijana ja markkinoijana toimii Thomas Suomi / Amiko Analysis Oy, joka on yksi Amiko Groupin tytäryhtiöistä. Tarjoamme asiakkaillemme konsultointi- ja valmennuspalveluita sekä mahdollisuuden koulutuksen kautta sertifioitua itse arviointimenetelmiemme koulutetuksi käyttäjäksi.

Tehtäväkuvaus

Etsimme Suomen organisaatioomme kahta yrittäjäpohjaista ja myyntiorientoitunutta konsulttia.  Jos sinua kuvaavat alla olevat väittämät, saatat olla hakemamme henkilö:

  • motivoidut myynnillisestä menestyksestä
  • omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä
  • nautit uuden oppimisesta ja innostut itsesi ja organisaation toiminnan kehittämisestä
  • arvostat mahdollisuutta suunnitella itse omat työsi ja aikataulusi.

Tehtävä pitää sisällään palvelujemme ja palvelutuotteidemme myyntiä asiakkaille, uusasiakashankintaa, valmentamista ja konsulttina toimit Thomas-arviointimenetelmien asiantuntijana ja osaavana tukena asiakkaillemme. Lopullinen tehtävänkuvauksesi määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi kautta koulutus- ja perehdytysjakson (n. 6 kk) jälkeen.

Edellytyksinä ovat kokemus ja osaaminen asiantuntijoille/johtajille tehtävästä myyntityöstä, mielellään oma johtamiskokemus ja kiinnostus henkilöstön ja johtamisen kehittämistä kohtaan.

Työhistoriastasi saattaa löytyä osaamista esim. valmentamisen, business coachingin, kouluttamisen tai HR:n parissa. Toimit sujuvasti MS-Office ympäristössä ja etäpalaverit ovat sinulle tuttu ja helppo asia. Osaat suunnitella oman työsi, toimit osana tiimiä ja pystyt myös itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. CRM-järjestelmien käyttö on sinulle mielellään tuttua.

Sinulla on sujuva suomen kielen taito. Puhut ja kommunikoit sujuvasti myös englannin ja/tai ruotsin kielellä. Omaat mahdollisuuden oman auton käyttöön tarvittaessa.

Tarjoamme kattavan koulutuksen ja perehdytyksen arviointimenetelmiimme, kannustavan korvauksen tekemästäsi myynnistä ja konsultointityöstä sekä mukavat tiimikaverit.

Toimipisteemme sijaitsee Pasilassa, Helsingissä, mutta asuinpaikkasi voi olla missä päin Suomea tahansa.

Haku on avoinna Amiko Executi Searchin sivuilla, hae nyt!

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään perjantaina 18.2.2022.

Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä voit olla yhteydessä liiketoimintayksikön johtaja Hanna Haapaseen, hanna.haapanen@thomassuomi.fi, puh. 0503883330

Kaikki blogikirjoitukset